AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

FILLERS TEAR TROUGH

Vad är Tear Trough

Tear trough är en hålighet som uppstår under ögat efter att fettceller som vanligtvis fyller upp området minskar med åldern.

När kan man göra en Tear Trough behandling med fillers?

Om du själv upplever att du ser tröttare ut än vad du känner dig eller att du upplever en obalans med utseende i området nedanför ögonen så kan en behandling med fillers i Tear trough området vara aktuellt för just dig.

Vad kostar en Tear Trough behandling?

Den vanligaste komplikationen efter en fillersbehandling är blåmärken, vilket främst förekommer vid behandling av läppar och under ögonen, så kallad tear trough. Efter 24 timmar kan man dock oftast dölja blåmärkena med läppstift eller smink. I få fall kan en infektion uppstå i området och det yttrar sig oftast som ökande smärta, rodnad och svullnad. Ta då kontakt med din behandlare på ACPK som kan ge dig vidare råd och eventuellt skriva recept på antibiotika. I väldigt få fall kan det krävas att materialet behöver lösas upp för att få bukt på en eventuell komplikation och i så fall ger vi på ACPK givetvis pengarna tillbaka för behandlingen.

Priset för en fillersbehandling i detta område är från 4800 kronor. Priset avgörs av området som behandlas och mängden som måste injiceras. Även val av filler (märke och modell/tjocklek) påverkar priset. Detta kommer du givetvis att diskutera med din plastikkirurg eller injektionssköterska före behandling.

Vilka risker finns med fillers?

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 4800 SEK

NARKOS

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

med Klarna!

TILLBAKA PÅ JOBB

samma dag

OPERATIONSTID

20-30 min

ÅTERBESÖK

efter behov

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP