AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

TRANS FemaletoMale

Vad är en mastektomi i könsbekräftande syfte?

En mastektomi i könsbekräftande syfte innebär att bröstvävnad avlägsnas i syfte att skapa en plattare och mer manlig bröstkorg.

Vem lämpar sig för en mastektomi i könsbekräftande syfte?

På ACPK tror vi på allas rätt att känna sig bekväma med sig själva och sin kropp. Om man har fått en diagnos som säkerställer ens könsidentitet kan man genomgå en mastektomi i könsbekräftande syfte hos oss.

Hur går en mastektomi i könsbekräftande syfte till?

På ACPK skräddarsyr vi våra ingrepp efter våra klienters önskemål och förutsättningar. Vi vill maximera dina resultat, men minimera dina ärr. Faktorer som påverkar vilken operationsteknik som kan användas för just dig är dels bröstvolym, hudelasticitet och kvalitet, önskemål om ärr samt dina egna önskemål om ingreppstyp. De flesta tekniker kan användas på de flesta klienter, men ibland finns behov av en operation i korrigerande syfte. På ACPK har vi möjlighet att även erbjuda bodycontouring till våra klienter där man utöver att ta bort bröstkörtelvävnad även tillför egna fettceller för att tex. framhäva den mer manliga bröstmuskelaturen eller axelpartiet.

Vad kostar en mastektomi i könsbekräftande syfte?

Olika faktorer påverkar priset, till exempel ingreppets omfattning och teknik. Kontakta oss för att boka in en gratis konsultation där vi tillsammans kan se hur vi kan erbjuda dig bästa möjliga ingrepp.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 29 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1208 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

OPERATIONSTID

90-120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP