AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

TRANSBRÖST MALE TO FEMALE

Vad är en bröstförstoring i könsbekräftande syfte?

En bröstförstoring i könsbekräftande syfte innebär att man förstorar brösten, oftast med implantat, för att skapa en mer kvinnlig byst.

Vem lämpar sig för en bröstförstoring i könsbekräftande syfte?

På ACPK arbetar vi för allas rätt att känna sig bekväma med sig själva och sin kropp. Om man har fått en diagnos som säkerställer ens könsidentitet kan man genomgå en bröstförstoring i könsbekräftande syfte hos oss. Hormonbehandling kan hjälpa till med att ge bröstutveckling hos vissa. och är därför rekommenderat.

Hur går en bröstförstoring i könsbekräftande syfte till?

I de allra flesta fall utförs ingrepp med implantat och går till så att man skapar en ”ficka” där bröstimplantat ska ligga. Fickan kan man skapa under bröstkörteln eller delvis under bröstmuskeln, beroende på hur din kropp och dina bröst ser ut. På ACPK skräddarsyr vi ingreppet efter dina förutsättningar vilket ger dig ett unikt ingrepp skapat för just dig och du har möjlighet att påverka val av implantatets form och storlek.

Vad kostar en bröstförstoring i könsbekräftande syfte?

Det som kan påverka priset är om man har speciella önskemål om särskilda implantat utanför vårt ordinarie utbud. Även din BMI (Body Mass Index) kan påverka priset. På ACPK tummar vi dock aldrig på din trygghet och säkerhet. Den ska alltid vara prioriterad och aldrig kosta dig något extra.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 44 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1833 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

2-3 veckor

OPERATIONSTID

ca 60-90 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP