AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

ZO by Dr. Obagi

Vad är ZO by Dr. Obagi

Hudläkaren och legitimerade dermatologen Zein Obagi grundade ZO Skin Health inc 2007 efter 35 år av kliniska studier, under vilka han utvecklat behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste teknologin inom hudvård har han tagit fram produkter för att täcka alla behov för en friskare hud – produkter som håller huden aktiv och frisk. De vårdar och stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling. Målet är att garantera lämpligaste och mest hållbara lösningarna för att kunna uppnå en frisk hud genom hela livet.

Var kan jag köpa produkter från ZO by dr Obagi?

Du hittar ett stort utbud av produkter från ZO by dr Obagi på ACPKs klinik på Döbelnsgatan 34A. ZO by dr Obagis produkter kan endast köpas efter en hudtypsbedömning med en av våra plastikkirurger. Boka en kostnadsfri konsultation idag och få ett skräddarsytt behandlingsprotokoll med produkter för just dig och din hudtyp.

Välkommen till ACPK för att dyka in i Zein Obagis värld för vackrare, slätare hud med mer lyster.

Behöver jag någon konsultation innan?

För våra ZO-produkter krävs en bedömning av din hudtyp. Det görs av våra plastikkirurger eller sjuksköterskor på ACPKs klinik på Döbelnsgatan 34A. Detta görs för att du inte ska slösa dina pengar på dyra produkter som inte har effekt på ditt ansikte och kropp. I stället vill vi ge dig ett skräddarsytt paket för maximal effekt.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 595 SEK

NARKOS

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

OPERATIONSTID

ÅTERBESÖK

efter behov

TILLBAKA PÅ JOBB

samma dag

KONSULTATION

Kostnadsfri

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din  konsultation. Boka din tid idag!

Vad ingår i en näskonsultation?

En konsultation gällande näsplastik skiljer sig från våra andra konsultationer på ett par olika sätt.

  • En näskonsultation är i själva verket minst 2 separata konsultationer. Detta erbjuds för att säkra de mål och förväntningar som du tillsammans med din plastikkirurg sätter upp inför ditt ingrepp.

  • 3D animering eller fotomodulering används och ger dig en trygghet i ditt beslut att genomgå ingreppet. Denna fotomodulering kan ibland justeras ett antal gånger innan du och din plastikkirurg är säkra på att ni hittat rätt målbild för ditt resultat.

  • Hos oss på ACPK utförs näsplastikerna av dr Erik Neovius, Sveriges kanske mest erfarna plastikkirurg när det kommer till just näsingrepp. Med över 25 års erfarenhet i ryggen får du en heltäckande konsultation och undersökning och ett skräddarsytt ingrepp för just dig. 

  • Efter ingreppet har du fria återbesök som sätts upp efter önskemål och behov. Vanligtvis sker det efter 1 vecka, 4 veckor, (ev 3 månader), 6 månader och slutligen 12 månader.

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP