top of page

VÅR KLINIK

vid Akademiskt Centrum

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

Ring oss

tfn 020 899 111

Mejla oss

I vår nyrenoverade klinik på Sveavägen 84 i Stockholm möts du av värme och nyfikenhet. Vi vill att du ska känna dig hemma här. Kom gärna förbi för ett spontant besök, en fråga till din kirurg eller kanske på ett av våra events. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste vi planerar.

Lite längre ner kan du bläddra igenom lite bilder från vår klinik. Välkommen.

Akademiskt Centrum Plastikkirurgi

Organisationnr 559281-1441

VÄLKOMMEN TILL ACPK

OPERATIONSUTRYMMEN
I VÄRLDSKLASS

Vi sätter säkerhet främst och kan stolt erbjuda operationssalar i världsklass. Våra operationsutrymmen följer Europeiska och Socialstyrelsens riktlinjer för ändamålet och därför kan vi erbjuda högsta säkerhet för dig som klient. Med all modern teknik vid våra händer så får du en tjänst utöver det vanliga.

SÄKERHET FÖRST

Hotell Miss Clara

I en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader ligger Miss Clara – ett urbant designhotell med en varm och personlig känsla. Med ett fantastiskt läge i hjärtat av stan är Miss Clara den perfekta utgångspunkten för dig som vill upptäcka Stockholms alla härliga restauranger, barer och butiker.

Du hittar Hotell Miss Clara på Sveavägen 48, bara ett stenkast ifrån våra lokaler.

ERBJUDANDE

Boka en övernattning i samband med din konsultation eller ditt ingrepp

Tillsammans med Hotell Miss Clara kan vi erbjuda en exklusiv övernattning till ett kraftigt rabatterat pris för dig som kommer långväga ifrån – eller för dig som vill unna dig lite extra i samband med din konsultation eller ingrepp. Övernatta på vårt grannhotell Hotell Miss Clara mitt i Stockholm city och få en förstklassig upplevelse. Ange i din bokning att du önskar ta del av detta erbjudande så skickar vi en rabattkod direkt till din e-post.

HITTAR DU VAD DU SÖKER?

UT MED DET GAMLA.
IN MED DET NYA.
VÄLKOMMEN TILL EN HELT NY VÄRLD AV PLASTIKKIRURGI.

Välkommen till Akademiskt Centrum Plastikkirurgi.

Besök våra helt nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm och upplev våra högklassiga operationssalar.

Ett unikt partnerskap

Tillsammans med Motiva kan vi erbjuda våra klienter en ny nivå av exklusivitet och trygghet när det kommer till bröstimplantat. Som en av få kliniker i landet så kan vi erbjuda JOYbyMotiva som ett tillägg i vår stora katalog av bröstimplantat. Kortfattat betyder det bättre resutlat och tryggare resa för dig som klient. Läs mer om JOY på vår hemsida och boka din kostnadsfria konsultation hos oss idag.

 

Välkommen till ACPK.

bottom of page