top of page

LIFESTYLE

by ACPK

VAD ÄR LIFESTYLE by ACPK?

LIFESTYLE by ACPK är framtaget för dig som vill förändra ditt liv på fler än ett sätt. För dig som vill nå nya höjder, klara högt satta mål och där kirurgin som vi erbjuder läggs som en bit i ett större pussel för ett större resultat. 

 

LIFESTYLE by ACPK startades för att vi vill erbjuda våra klienter mer än bara kirurgi. Vi vill hjälpa klienten att inte bara få bästa möjliga resultat av kirurgin, utan också erbjuda personliga utveckling och ökat välmående.

 

LIFESTYLE by ACPK är ett helhetspaket med kostrådgivare, livsstilscoach, personlig tränare och plastikkirurgisk planering där vi hjälper dig nå hållbara, långsiktiga förändringar i ditt liv.

 

​LIFESTYLE by ACPK är en unik möjlighet för att förbereda dig inför ett ingrepp och sedan ta vara på de nya möjligheterna som du får efter ditt ingrepp, och fortsätta i samma bana för att nå längre.

FÖRARBETET

LIFESTYLE by ACPK börjar alltid med en gratis konsultation hos din plastikkirurg. Där sätter vi upp vilka mål vi ska uppnå – på kort och lång sikt. Vi sätter ett datum för ditt önskade ingrepp och här har inget egentligen skiljt sig från en vanlig konsultation hos oss. Men, med konceptet LIFESTYLE by ACPK erbjuder vi regelbundna träffar med våra kostrådgivare, sjukgymnaster, personliga tränare och livsstilscoacher inför ditt ingrepp.

 

Tillsammans med dig kommer de att hjälpa dig att bygga upp din kropp och din hälsa så att du ska få det absolut bästa resultatet av ditt planerade ingrepp. För vissa kan det handla om att gå ner i vikt för att minska riskerna med kirurgi, för andra att ändra vanor och kosthållning för att förbättra förutsättningarna för den kommande läkningsprocessen.

Detta förarbete beräknas pågå under 1–3 månader beroende på vad du vill uppnå.

NYHET HOS OSS! Nu har vi ett samarbete med sickofsmoking.app för att hjälpa dig som behöver sluta röka inför ett ingrepp att nå ditt mål och kunna genomgå en trygg och säker operation hos oss! Fråga oss så berättar vi mer!

KIRURGIN

LIFESTYLE by ACPK är mer än bara kirurgi. Det är ett helhetskoncept, där kirurgi är en del, men med ett upplägg som gör dig och din kropp mer än redo när operationsdagen väl är här. Bättre kondition, starkare muskler och sundare kosthållning ger dig de allra bästa förutsättningarna att genomgå det kirurgiska ingreppet – och få en snabbare återhämtning.

Inom LIFESTYLE by ACPK är det vanligt att klienter genomgår en bukplastik, fettsugning, eller annat kroppsformande ingrepp, men du kan i princip föra in vilket ingrepp du vill i konceptet och du kommer att få ett bättre resultat och framförallt må bättre i dig själv, både före och efter ingreppet.

EFTERARBETET

Den direkt postoperativa perioden är den då du kommer få ut mest av LIFESTYLE by ACPK och de förändringar du lyckats genomföra under tiden fram till ditt ingrepp. Du kommer vara snabbare upp på benen, läkningen kommer vara enklare och du kommer helt enkelt må bättre.

Men vårt koncept slutar inte där. Du får fortsatt stöd av vårt LIFESTYLE by ACPK-team under en period upp till 6 månader efter ingreppet. Du har själv satt bollen i rullning och vi vill hjälpa dig att hålla det flyt du byggt upp även fortsättningsvis.

RESULTATET

Gratulera dig själv. Du har klarat det. Slutresultatet efter att tagit del av LIFESTYLE by ACPK är inte bara en kroppslig transformation, utan en själslig resa och en mental state-of-mind som du kan vara stolt över och bygga vidare på.

ÄR DU INTRESSERAD?

Om du önskar ta del av det unika konceptet LIFESTYLE by ACPK, prata med din plastikkirurg för att skräddarsy en lösning för just dig.

HITTAR DU VAD DU SÖKER?

bottom of page