top of page

VÅR PERSONAL

DIN STYRKA

VI ÄR SPECIALISTER PÅ DET VI GÖR

På Akademiskt Centrum Plastikkirurgi opereras du av plastikkirurger. Det kan låta självklart, men tyvärr är det långt ifrån fallet om man tittar brett. Kosmetiska kirurger, hudläkare, allmänkirurger – det kan vara svårt för gemene man att förstå skillnaden. Enkelt förklarat kan man säga att plastikkirurger är utbildade att arbeta med plastikkirurgi. Ingen annan specialitet är det. De plastikkirurger som arbetar på ACPK har lång och bred erfarenhet från plastikkirurgi i allt från bröstingrepp till ansiktskirurgi.

 

Välkommen till ACPK.

Välkommen till din plastikkirurg.

VÅRA SPECIALISTER

vid Akademiskt Centrum

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

Ring oss

tfn 020 899 111

Mejla oss

DR. SAYID ZOMMORODI  MD. PhD

SPECIALISTLÄKARE I PLASTIKKIRURGI & ALLMÄNKIRURGI

Dr Sayid Zommorodi studerade medicin vid Karolinska Institutet och är legitimerad läkare sedan år 2010. Han genomgick sin allmänkirurgiska specialistutbildning på Södersjukhuset i Stockholm, och vidareutbildade sig därefter till plastikkirurg på Akademiska Sjukhuset i Uppsala och Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Han är därmed specialistläkare inom både plastikkirurgi och allmänkirurgi. Han har ett stort intresse för bröstkirurgi och kirurgi efter viktnedgång, men har också arbetat med mikrokirurgiska ingrepp både vid bröstrekonstruktion och vid cancer i huvud-halsregionen på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Sayid Zommorodi forskar också inom plastikkirurgi. Han har avlagt en doktorsavhandling och disputerat i kirurgi vid Karolinska institutet och innehar titeln medicine doktor.

 

Sayid Zommorodi  är en av gruppledarna för forskningsgruppen SMART - Swedish Melanoma And Reconstructive surgery Trials där han är ansvarig för flertalet forskningsprojekt inom plastikkirurgi.

Sayid Zommorodi är medlem i:

  • Svensk Plastikkirurgisk Förening

  • Sveriges Läkarförbund

 

Specialområden
Kroppsformande ingrepp såsom bukplastik, fettsugning samt High-Definition Liposuction, manlig plastikkirurgi, bröstlyft, bröstförstoring, bröstförminskning.

DR. ALEXANDER KAMALI

SPECIALISTLÄKARE I PLASTIKKIRURGI & ÖRON-NÄSA-HALS

Dr Alexander Kamali studerade medicin vid Lunds Universitet och är legitimerad läkare sedan 2011. Han utbildade sig till specialistläkare inom öron-, näs-, halssjukdomar och huvud- och halskirurgi vid Hallands sjukhus i Halmstad. Därefter arbetade han vid bröstkirurgiska kliniken på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Han gick sedan vidare till rekonstruktiv plastikkirurgi på Karolinska sjukhuset och innehar således en dubbel specialistexamen. Som specialist inom plastikkirurgi har han utöver allmän plastikkirurgi arbetat med mikrokirurgisk rekonstruktion, bröstrekonstruktion i könsbekräftande syfte samt ansiktskirurgi. Alexander Kamali är också utbildad injektionsbehandlare och utför injektionsbehandlingar i huvud- och halsområdet. Utöver sitt kliniska arbete bedriver Alexander flertalet forskningsprojekt inom rekonstruktiv plastikkirurgi och bröstrekonstruktion i könsbekräftande syfte.

 

Alexander Kamali är medlem i:

  • Sveriges Läkarförbund

  • Svensk Plastikkirurgisk Förening

  • Svensk Förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi

  • EASAPS: European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery

  • Estetiska injektionsrådet

 

Specialområden

Bröstförstoring, bröstförminskning, könsbekräftande kirurgi, kroppsformande kirurgi inklusive bukplastik, fettsugningar och injektionsbehandlingar.

HITTAR DU VAD DU SÖKER?

Vill du vara med på resan?

JOBBA MED OSS

Vi är alltid på jakt efter personer som bär på en passion att leverera högsta möjliga kvalité och vård till våra klienter; sjuksköterskor, client managers såväl som plastikkirurger. Hos oss får alla med drivkraften att utbildas och vara en del i något större en plats att växa.

Kontakta oss idag med ett kort mail eller ett CV så ses vi på ett förutsättningslöst möte.

Välkommen till något nytt. Välkommen till ACPK.

LINA

CLIENT MANAGER

Lina är troligtvis den första person du möter när du kommer i kontakt med ACPK – oavsett om du ringer, mejlar, chattar eller skickar ett DM i våra sociala kanaler (vi finns på Instagram och Facebook!). Hon hjälper till att besvara dina frågor inför en konsultation – liksom efter – och är också din kontakt när det gäller att planera för din operation.

 

Med ett leende på läpparna strävar hon alltid efter att ge varje klient service i världsklass. Vi är otroligt lyckligt lottade som har Lina med i vårt team! Tveka inte att höra av dig med en fråga, liten som stor, lätt som svår.

DR. ERIK NEOVIUS MD. PhD

ÖVERLÄKARE I PLASTIKKIRURGI

Erik Neovius är en av Stockholms mest erfarna plastikkirurger och har arbetat i över 20 år som plastikkirurg på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm som överläkare med ett särskilt fokus på plastikkirurgi i ansiktsregionen.

Erik Neovius studerade på läkarlinjen på Karolinska institutet i Stockholm och är legitimerad läkare sedan 1992. Han har också en amerikansk läkarexamen, och har auskulterat vid Seattle Childrens Hospital i USA, Great Ormond Street Hospital i London och Hôpital Necker i Paris. Utöver det har han också jobbat inom den internationella hjälporganisationen Operation Smile i Etiopien.

Erik har forskat inom kraniofacial kirurgi och doktorerade 2016 med avhandlingen "Development of Surgical Techniques in Craniofacial Reconstruction" och kan titulera sig medicine doktor.

Specialområden

Näsplastik, ögonlocksplastik, ansiktsingrepp, fettsugning hals, utstående öron och buccal fat pad (kindfett)-borttagning.

Erik Neovius är medlem i;

  • Sveriges läkarförbund

  • Svensk Plastikkirurgisk Förening

LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA, SPECIALISTUTBILDAD INJEKTIONSSKÖTERSKA

Sophia Tydén är vår certifierade injektionssköterska med specialistkunskaper inom behandling av rynkor och fillers i ansiktet. Hon är vår klippa på ACPK som med säker hand hjälper våra klienter med all förberedelse inför ett ingrepp och med återbesök och såromläggningar efter ingreppet.

Hon studerade till sjuksköterska på Röda Korsets högskola och tog examen 2018 och hon har flera års erfarenhet från cancervård på Karolinska Universitetssjukhuset och ASIH.

Sophia är tillgänglig för bokning av injektionsbehandlingar och hudvård, och är vår produktspecialist inom ZO Skin Health produktserie. Att se hur detaljer skapar en helhet och precisionsarbete är Sophias specialitet.

Boka en kostnadsfri konsultation hos Sophia idag – och få en skräddarsydd behandlingsplan för just dig.

SOPHIA TYDÉN
DIKEA OTTOBRE

CERTIFIERAD HUDVÅRDSTERAPEUT, FRONT DESK OFFICER

Dikea är vår superstjärna och fantastiska nya kollega som öppnar upp en helt ny värld för våra klienter på ACPK och Studios by ACPK. Med sin bakgrund och gedigna erfarenhet från hudvård i högsta klass kommer hon att vara tillgänglig för våra klienter som vill lyfta sina resultat till nya nivåer. Kemisk peel, Dermapen 4, PRX-T33, Lymfmassage, Microneedling med RF - ja, Dikea kan ALLT! Du träffar henne också i vår lobby där hon, tillsammans med Julia, tar hand om dig när du besöker oss. 

Boka in en kostnadsfri hudkonsultation hos Dikea idag och se skillnaden i spegeln imorgon! 

Läs mer om våra tjänster inom Hudvård här.

Dikea Ottobre Hudvårdsterapeut

FRONT DESK MANAGER

Julia är ett fantastiskt tillskott till vår klinik med stor erfarenhet från servicebranschen! Som front desk manager är det oftast Julia som du har turen att få träffa när du anländer till vår klinik. Utöver hennes vänliga bemötande och omhändertagande inställning så är hon en otroligt varm och professionell kollega som ser till att din stund hos oss, vare sig det är en konsultation, återbesök, omläggning eller injektionsbehandling, blir en upplevelse utöver det vanliga. 

JULIA
JENNA KORHONEN

LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA, SPECIALISTUTBILDAD INJEKTIONSSKÖTERSKA

Jenna är vår senaste tillskott till vårt team. Hon brinner för att leverera högsta möjliga nivå av service och har en stor utbildning inom injektionsbehandlingar mot rynkor och med fillers med sig, och kan därför tillföra ytterligare nivåer av behandling för våra klienter.  I grunden är hon utbildad och legitimerad sjuksköterska och du kommer träffa Jenna både på vår mottagningsklinik i samband med din konsultation, behandling eller på ditt återbesök efter kirurgi. I Jennas händer kan du känna dig trygg! 

Vidare är Jenna specialistutbildad inom våra ZO-produkter och är ansvarig för Profhilo som vi nu, tack vara Jennas kunskaper, kan börja erbjuda våra klienter. Tveka inte att boka en kostnadsfri konsultation hos Jenna för att veta mer om alla de behandlingar hon kan erbjuda just dig!

JENNY LINDQVIST

Livsstilsscoach

Jenny från JennyleeWellness är vår egna livstilscoach som hjälper våra klienter förbereda sig inför sina ingrepp och bevara och förädla resultatet efter kirurgi. Hon är en utbildad kostrådgivare och personlig tränare och hennes engagemang och entusiasm för sitt uppdrag är otroligt smittsamt och motiverande. Hon hjälper dig lägga upp ett skräddarsytt kost- och träningsprogram, helt anpassat efter tänkt ingrepp som du ska- eller har genomgått. 

Vi på ACPK tror bestämt på att många vill inte bara förändra en del av sin kropp utan förändra sin livsstil, långsiktigt. Därför har vi utvecklat LIFESTYLE by ACKP - ett unikt förhållningssätt till plastikkirurgi och levnadshållning. Läs mer om vad det innebär och hur Jenny kan hjälpa dig här

bottom of page