• Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok

AKADEMISKT CENTRUM

BOKA TID

VÅR PERSONAL

DIN STYRKA

VI ÄR SPECIALISTER PÅ DET VI GÖR

På Akademiskt Centrum Plastikkirurgi opereras du av plastikkirurger. Det kan låta självklart, men tyvärr är det långt ifrån fallet om man tittar brett. Kosmetiska kirurger, hudläkare, allmänkirurger – det kan vara svårt för gemene man att förstå skillnaden. Enkelt förklarat kan man säga att plastikkirurger är utbildade att arbeta med plastikkirurgi. Ingen annan specialitet är det. De plastikkirurger som arbetar på ACPK har lång och bred erfarenhet från plastikkirurgi i allt från bröstingrepp till ansiktskirurgi.

 

Välkommen till ACPK.

Välkommen till din plastikkirurg.

VÅRA SPECIALISTER

vid Akademiskt Centrum

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

Ring oss

tfn 020 899 111

Mejla oss

DR. SAYID ZOMMORODI  MD. PhD

SPECIALISTLÄKARE I PLASTIKKIRURGI & ALLMÄNKIRURGI

Dr Sayid Zommorodi studerade medicin vid Karolinska Institutet och är legitimerad läkare sedan år 2010. Han genomgick sin allmänkirurgiska specialistutbildning på Södersjukhuset i Stockholm, och vidareutbildade sig därefter till plastikkirurg på Akademiska Sjukhuset i Uppsala och Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Han har ett stort intresse för bröstkirurgi och kirurgi efter viktnedgång, men har också arbetat med mikrokirurgiska ingrepp både vid bröstrekonstruktion och vid cancer i huvud-halsregionen på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Sayid Zommorodi forskar också inom plastikkirurgi och har avlagt en doktorsavhandling och disputerat i kirurgi vid Karolinska institutet.

 

Idag är Sayid Zommorodi  en av gruppledarna för forskningsgruppen SMART - Swedish Melanoma And Reconstructive surgery Trials där han är ansvarig för flertalet forskningsprojekt inom plastikkirurgi.

Sayid Zommorodi brinner för att slå sina klienters förväntningar och är en stark förespråkare för trygg och säker kirurgi.

Specialområden
Kroppsformande ingrepp såsom bukplastik, fettsugning samt High-Definition Liposuction, manlig plastikkirurgi, bröstförstoring, bröstförminskning.

DR. ALEXANDER KAMALI

SPECIALISTLÄKARE I PLASTIKKIRURGI & ÖRON-NÄSA-HALS

Dr Alexander Kamali studerade medicin vid Lunds Universitet och är legitimerad läkare sedan 2011. Han utbildade sig till specialistläkare inom öron-, näs-, halssjukdomar och huvud- och halskirurgi vid Hallands sjukhus i Halmstad. Därefter arbetade han vid bröstkirurgiska kliniken på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Han gick sedan vidare till rekonstruktiv plastikkirurgi på Karolinska sjukhuset och innehar således en dubbel specialistexamen. Som specialist inom plastikkirurgi har han utöver allmän plastikkirurgi arbetat med mikrokirurgisk rekonstruktion, bröstrekonstruktion i könsbekräftande syfte samt ansiktskirurgi. Alexander Kamali är också utbildad injektionsbehandlare och utför injektionsbehandlingar i huvud- och halsområdet. Utöver sitt kliniska arbete bedriver Alexander flertalet forskningsprojekt inom rekonstruktiv plastikkirurgi och bröstrekonstruktion i könsbekräftande syfte.

 

Alexander Kamali är medlem i:

  • Sveriges Läkarförbund

  • Svensk Plastikkirurgisk Förening

  • Svensk Förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi

  • EASAPS: European Association of Societies of Aesthetic Plastic Surgery

  • Estetiska injektionsrådet

 

Specialområden

Bröstförstoring, bröstförminskning, ansiktskirurgi, kroppsformande kirurgi och injektionsbehandlingar.

HITTAR DU VAD DU SÖKER?

Vill du vara med på resan?

JOBBA MED OSS

Vi är alltid på jakt efter personer som bär på en passion att leverera högsta möjliga kvalité och vård till våra klienter; sjuksköterskor, client managers såväl som plastikkirurger. Hos oss får alla med drivkraften att utbildas och vara en del i något större en plats att växa.

Kontakta oss idag med ett kort mail eller ett CV så ses vi på ett förutsättningslöst möte.

Välkommen till något nytt. Välkommen till ACPK.

LINA

CLIENT MANAGER

Lina är troligtvis den första person du möter när du kommer i kontakt med ACPK – oavsett om du kommer till vår klinik, mejlar oss eller skickar ett DM i våra sociala kanaler (vi finns på Instagram och Facebook!).

 

Med ett leende på läpparna strävar hon alltid efter att ge varje klient service i världsklass. Vi är otroligt lyckligt lottade som har Lina med i vårt team! Tveka inte att höra av dig med en fråga, liten som stor, lätt som svår. Dessutom är hon något av en expert på Zein Obagi hudvårdsprodukter som vi har i vårt sortiment på kliniken så passa på att få och köp ett skräddarsytt paket av ZO-produkter nästa gång du besöker oss.

DR. ERIK NEOVIUS MD. PhD

ÖVERLÄKARE I PLASTIKKIRURGI

Erik Neovius är en av Stockholms mest erfarna plastikkirurger och har arbetat i över 20 år som plastikkirurg på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm som överläkare med ett särskilt fokus på plastikkirurgi i ansiktsregionen.

Erik Neovius studerade på läkarlinjen på Karolinska institutet i Stockholm och är legitimerad läkare sedan 1992. Han har också en amerikansk läkarexamen, och har auskulterat vid Seattle Childrens Hospital i USA, Great Ormond Street Hospital i London och Hôpital Necker i Paris. Utöver det har han också jobbat inom den internationella hjälporganisationen Operation Smile i Etiopien.

Erik har forskat inom kraniofacial kirurgi och doktorerade 2016 med avhandlingen "Development of Surgical Techniques in Craniofacial Reconstruction" och kan titulera sig medicine doktor.

Specialområden

Näsplastik, ögonlocksplastik, ansiktsingrepp och fettsugning.

Erik Neovius är medlem i;

  • Sveriges läkarförbund

  • Svensk Plastikkirurgisk Förening

LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA, CERTIFIERAD INJEKTIONSSKÖTERSKA

Sophia Tydén är vår certifierade injektionssköterska med specialistkunskaper inom behandling av rynkor och fillers i ansiktet. Hon är vår klippa på ACPK som med säker hand hjälper våra klienter med all förberedelse inför ett ingrepp och med återbesök och såromläggningar efter ingreppet.

Hon studerade till sjuksköterska på Röda Korsets högskola och tog examen 2018 och hon har flera års erfarenhet från cancervård på Karolinska Universitetssjukhuset och ASIH.

Sophia är tillgänglig för bokning av injektionsbehandlingar och hudvård, och är vår produktspecialist inom ZO Skin Health produktserie. Att se hur detaljer skapar en helhet och precisionsarbete är Sophias specialitet.

Boka en kostnadsfri konsultation hos Sophia idag – och få en skräddarsydd behandlingsplan för just dig.

SOPHIA TYDÉN