AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

NÄSPLASTIK

Vad är näsplastik?

Näsplastik innebär kirurgisk korrektion av näsans olika strukturer för att uppnå en bättre estetisk harmoni av näsan i förhållande till ansiktet och/eller för att åtgärda funktionella besvär som nästäppa eller snarkningar.

Vem lämpar sig för näsplastik?

Näsplastik är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppet i världen. Många upplever att de skulle vilja operera näsan för att göra vissa korrigeringar av näsan, där det oftast handlar om att minska på näsans storlek. Om du känner dig missnöjd med utseendet på din näsa och vill uppnå en estetiskt mer tilltalande näsa, kan det vara aktuellt med en näsplastik. Även personer som besväras av vissa typer av nästäppa kan bli hjälpta av denna typ av kirurgi.

Hur går näsplastik till?

Näsans anatomi är komplicerad, där näsan utgörs av ben, brosk, slemhinna, muskler och hud. En näsoperation kräver därför finkänsliga plastikkirurgiska tekniker.
Vanligtvis är man sövd under en näsoperation. Att operera näsan inkluderar många typer av ingrepp beroende på vad man vill åtgärda. Om man besväras av nästäppa kan plastikkirurgen behöva räta ut nässkiljeväggen, vilket kallas för septumplastik, och minska slemhinnan inuti näsan, så kallad conchareduktion. Har du en hump eller puckel på näsryggen består operationen i att försiktigt hyvla eller fila ner den. Det är också möjligt att ändra nästippens storlek och projektion samt minska på näsvingarna, så kallad näsvingeplastik. Ärret hamnar vanligtvis dolt inne i näsan.

Vad kostar en näsoperation?

Priset på näsplastik är från 59 000 kr. Det är dock många faktorer som påverkar operationens omfattning och därför också priset. Har du tidigare fått ett slag mot näsan som orsakat en fraktur, redan genomgått en näsplastik och nu vill göra ytterligare en korrektion eller om du har väldigt tjock hud är några av faktorerna som kan påverka priset för operationen.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 59 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2458 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 60-120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP