AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

HALSLYFT

Vad är ett halslyft?

Ett halslyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp som ämnar till att strama åt huden kring halsen och käklinjen för att ge ett föryngrat utseende.

Vem lämpar sig för ett halslyft?

Med åren tappar man elastisiteten i huden och det är det många som upplever en tydlig förändring i området kring halsen med mer rynkor, överskottshud och framhävande muskelstråk. Allt detta går att hjälpa med ett halslyft.

Hur går ett halslyft till?

Ingreppet utförs i narkos, dvs du sover igenom hela proceduren. Beroende på omfattningen av ingreppet sker snittföringen bakom örat och eventuellt under haken. På ACPK arbetar vi alltid efter principen att "maximera resultat - minimera ärr". Ingreppet tar mellan 1-2 timmar. Efter ingreppet kommer du ha ett specialanpassat kompressionsplagg applicerat.

Vad kostar ett halslyft?

Priset för ett halslyft kan skilja sig åt beroende på omfattningen av ingreppet. Oftast önskar man kombinera ett halslyft med ett annat föryngrande ingrepp i ansiktet vilket såklart påverkar priset. På ACPK kostar ett halslyft från 49 900 SEK.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 49 900 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2079 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 90 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP