AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

PANNLYFT

Vad är ett pannlyft?

En pannlyft, även kallat ögonbrynslyft, är ett ingrepp som höjer ögonbrynens viloposition till den position de ursprunglig var eller borde vara placerade. Då man även drar upp huden på pannan försvinner även slapp hud och rynkorna där.

Vem lämpar sig för ett pannlyft?

Det naturliga åldrandet av ansiktet leder till hängande ögonbryn, överskottshud på ögonlocken och djupa rynkor i pannan. Alla dessa förändringar kan bidra till ett tröttare utseende och i vissa fall tyngdkänsla på övre ögonlocken (har svårt för att helt öppna upp ögonen) och i extrema fall hänger ögonbyrnen så pass mycket att det övre ögonlocket skymmer delar av synfältet.

Hur går ett pannlyft till?

Det finns en mängd olika snitt och tekniker att välja mellan för att kunna skräddarsy operationen för att den ska möta just dina önskemål och behov. Målet att lyfta pannan och ögonbrynen till en optimal position (i förhållande till din hudtyp, i proportion till andra närliggande anatomiska strukturer) för att få ett naturligt och fräscht utseende. En pannlyft kan utföras ensam eller i kombination med andra procedurer såsom ansiktslyftning eller ögonlocksoperation. Man kan nå dit via tre olika operationstekniker; det klassiska eller bicoronala pannlyftet, det endoskopiska pannlyftet och det temporala lyftet. Tillsammans bestämmer du och din kirurg vilken operationsteknik som är det bästa valet för dig

Vad kostar ett pannlyft?

Priset på ett pannlyft är från 49 000 kr. Det är dock många faktorer som påverkar, bland annat operationens omfattning, tidigare kirurgi i ansiktet och andra anatomiska förhållanden i ansiktet. Efter att din plastikkirurgi på ACPK gjort en grundlig undersökning och skapat en anpassad behandlingsplan för dig, kan man ta fram ett mer korrekt pris för behandling.

Dessutom är det väldigt vanligt att ett pannlyft göras i kombination med andra ingrepp såsom ögonlocksplastik eller ansiktslyft. I de fallen tillkommer de kostnaderna, även om man får en viss rabatt.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 49 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2041 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 90 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP