AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

ÄRRPLASTIK

Vad är en ärrplastik?

Ärrplastik efter tidigare operationer, skador eller acne kan vi på ACPK hjälpa dig med. Acneärr är ett vanligt problem som många människor lider av långt efter att acnen försvunnit, men som går att behandla. Nedsjunkna ärr och pigmenteringar är vanliga besvär som går att åtgärda och förbättra. Stora ärr kan våra plastikkirurger oftast åtgärda.

När kan man genomgå en ärrplastik?

Om du upplever att dina ärr besvärar dig i din funktion eller rent kosmetiskt så kan vi hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av rekonstruktiv plastikkirurgi och ärrkorrektioner, både efter acneärr och efter sådana som uppstått efter olycka eller kirurgi.

Vad kostar en ärrplastik?

På ACPK kostar en ärrplastik från 1500 SEK men priset kan variera beroende på ärrets omfattning och planerat ingrepp. I vissa fall täcks dessa kostnader helt av sjukvårdsförsäkringar. Om du har en sådan, kontakta ditt försäkringsbolag och be om att få komma till oss på Akademiskt Centrum Plastikkirurgi. Vi finns registrerade på bokadoktorn.se som är försäkringsbolagens bokningsportal gentemot oss.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 1 500 SEK

NARKOS

+ 4000 SEK

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 62 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 30-90 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP