AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BUKPLASTIK

Vad är en bukplastik?

En bukplastik är ett plastikkirurgiskt ingrepp där plastikkirurgen avlägsnar hud och underhudsfett från nedre delen av buken för att skapa en slankare kroppskontur.

Vem lämpar sig för en bukplastik?

Många lider av överskottshud och underhudsfett som hänger ner från magen. Ärftliga faktorer liksom kost- och motionsvanor kan bidra till ett överskott av fett och hud kring magen. Med åldern tappar huden sin elasticitet och efter viktnedgång är det många som har kvar ett överskott av hud som de inte kan träna bort. Upprepade graviditeter kan också leda till att man lämpar sig för en bukplastik.

Hur går en bukplastik till?

En bukplastik genomförs alltid under full narkos vilket innebär att du sover och är smärtfri under ingreppet. Bukplastik kan göras som ett mindre ingrepp där plastikkirurgen lösgör hud och underhudsfett upp till navelnivå, därefter skärs den bit som är överflödig bort. Snittet läggs så diskret som möjligt för att minimera ärr där huden sedan sys ihop.

En full bukplastik är ett större kirurgiskt ingrepp som innebär man reser hud och underhudsfett hela vägen till bröstbenets nedre kant. Naveln skärs ut och sys sedan på plats på ny lokalisation och en större del av överskottshuden och underhudsfettet kan skäras bort. Ibland används dränageslangar som hjälper till att minska risken för blödning, vilka tas bort efter ett dygn. Det är vanligt att klienter väljer att också inkludera fettsugning i flanker och svank för ett fantastiskt slutresultat.

Vad kostar en bukplastik?

En bukplastik på ACPK kostar från 59 000 kronor. Storleken på ingrepp och eventuellt tillägg av fettsugning påverkar priset. Övernattning ingår alltid vid en större bukplastik. Boka en gratis konsultation hos en av våra plastikkirurger för att få ett ingrepp skräddarsytt för just dig.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 59 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2458 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 180 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP