AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BRÖSTFÖRSTORING med implantat

Vad är en bröstförstoring?

En bröstförstoring med implantat tillför volym till bröstet genom att en plastikkirurg lägger in ett silikonimplantat. Implantaten har olika form, höjd, bredd och textur och du kan läsa mer om hur du ska tänka för att välja rätt implantat längre ner på sidan.

Varför göra en bröstförstoring med implantat?

Många kvinnor är inte nöjda med sina bröst, vilket kan leda till att man inte känner sig bekväm. Ibland kan det handla om att man vill korrigera storleksskillnader mellan brösten eller att man vill förändra formen på dem. Andra vanliga orsaker är kraftig viktnedgång eller graviditet och amning som kan ha stor påverkan på bröstens utseende.

Hur går en bröstförstoring med implantat till?

När det kommer till bröstimplantat pratar man ofta om textur, form och storlek. Inom ramen för textur kan man vanligtvis välja mellan släta eller texturerade implantat. Valet av textur kan till exempel påverka implantatets rörlighet i bröstet. Formen på implantaten har antingen en rund, droppformad eller specialbeställd form. Beslutet om form handlar mycket om bröstets naturliga form; önskar man mer volym i övre delen av bröstet, då lämpar sig runda implantat bättre medan droppformade implantat ger mer fyllighet i den nedre delen av bröstet. Storlek handlar om hur man önskar fylla ut bröstet till önskad volym och samtidigt ha ett jämnt och tilltalande utseende på bröstkorgen.
Hos ACPK lägger vi stor vikt vid att du ska välja implantat efter dina förutsättning och önskemål, för ett tryggt och säkert resultat där du känner dig nöjd. Därför kommer du – i konsultation med din kirurg på ACPK – få den hjälp du behöver för att välja rätt implantat för just din kropp.

En bröstförstoring med implantat sker alltid under narkos, vilket betyder att du sover genom hela ingreppet och vaknar på vår uppvakningsavdelning när operationen är klar. Själva ingreppet tar ungefär en timme och går till så att plastikkirurgen skapar en ”ficka” där bröstimplantat ska hamna. Fickan kan skapas under bröstkörteln eller delvis under bröstmuskeln, beroende på hur din kropp och dina bröst ser ut. På ACPK arbetar vi alltid efter att minimera ärr efter en bröstförstoring. Vi skräddarsyr ingreppet efter dina förutsättningar, vilket ger dig ett unikt ingrepp skapat för just dig.

Vad kostar en bröstförstoring med implantat?

Hos ACPK utför vi bröstförstoring med implantat från 39 000 kronor. Det som kan påverka priset är om man har önskemål om särskilda implantat utanför vårt ordinarie utbud. Även din BMI (Body Mass Index) kan påverka priset. På ACPK tummar vi aldrig på din trygghet och säkerhet. Den ska alltid vara prioriterad och aldrig kosta dig något extra

Vilket bröstimplantat ska jag välja?

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 39 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1625 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

OPERATIONSTID

ca 60 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP