AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BRÖSTREKONSTRUKTION

Vad är en bröstrekonstruktion?

En bröstrekonstruktion innefattar ingrepp på brösten som görs på grund av medfödda sidoskillnader i volym eller som eftervård vid bröstcancer.

När görs en bröstrekonstruktion?

Bröstrekonstruktioner utförs för att återställa brösten till deras ursprungliga form efter tidigare skada, ingrepp eller sjukdom, såsom till exempel cancer. Våra plastikkirurger har lång erfarenhet av rekonstruktiv plastikkirurgi från Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm och kan erbjuda ett alternativ till vården som ges där.

Vem lämpar sig för en bröstrekonstruktion?

Det är vanligt att brösten har olika storlek, men många kvinnor med tubulära bröst eller asymmetriska bröst kan börja må dåligt psykiskt och inte känna sig bekväma med sina bröst. Då kan en bröstrekonstruktion vara en åtgärd för att skapa symmetri mellan brösten. Kvinnor som genomgått bröstcancer kan ha kvarstående besvär såsom strålbehandlad hud eller kapselbildning, vilket kan åtgärdas med en bröstrekonstruktion.

Vad kostar en bröstrekonstruktion?

Boka en gratis konsultation hos en av våra plastikkirurger för att få ett skräddarsytt ingrepp utifrån din kropp och dina önskemål.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

på begäran.

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

enl offert.

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 60-120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP