AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

ARMPLASTIK

Vad är armplastik?

Armplastik är ett plastikkirurgiskt ingrepp som i korthet innebär att plastikkirurgen skär bort överskottshud och underhudsfett från insidan av överarmarna.

Vem lämpar sig för armplastik?

Kraftig viktnedgång, graviditet och med åldern ändrad fettfördelning på kroppen kan skapa så kallat gäddhäng. Många kan uppleva svårigheter med fysisk aktivitet på grund av sina besvär och många känner att de har svårt att bära de klädesplagg de önskar. I dessa typer av fall kan armplastik lämpa sig som åtgärd.

Hur går armplastik till?

En armplastik går i korthet till så att plastikkirurgen skär bort överskottshud och underhudsfett med plastikkirurgisk teknik för att maximera resultaten och minimera ärren medan klienten är sövd. Ibland är det fördelaktigt att i samband med armplastik genomföra fettsugning i området.

Vad kostar armplastik?

Armplastik kostar från 44 000 kronor. I detta ingår fettsugning i området för att förenkla ingreppet. Önskas ytterligare fettsugning sker det till en extra kostnad. Boka din gratis konsultation med en av våra plastikkirurger för att få mer information om armplastik och hur vi kan skräddarsy ingreppet efter dina behov.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 44 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1833 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP