AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BRÖSTFÖRMINSKNING

Vad är en bröstförminskning?

En bröstförminskning är ett plastikkirurgiskt ingrepp där en plastikkirurg avlägsnar bröstvävnad för att minska bröstvolymen.

Vem lämpar sig för en bröstförminskning?

Många kvinnor lider av brösthypertrofi, förstorade bröst. Graviditeter, ökad ålder, men även medfödda faktorer resulterar ofta i att man utvecklar stora bröst som kan kännas inskränkande i vardagslivet såsom vid sportaktiviteter. Värk i axlar, rygg och nacke är vanliga besvär som kan vara skäl för en bröstförminskning.

Hur går en bröstförminskning till?

Vid en bröstförminskning görs dels ett bröstlyft som ändrar positionen på vårtgården men, till skillnad mot ett bröstlyft, skärs också bröstvävnad bort för att minska volymen och tyngden av brösten. Plastikkirurgiska tekniker används sedan för att kunna forma bröstet och återge fyllnad och estetisk form till brösten. En bröstförminskning går att utföra på ett antal olika sätt som lämnar olika ärr och resultat. Vi arbetar alltid utifrån principen att maximera dina resultat och minimera dina ärr. Därför skräddarsys ett ingrepp efter just din kropp, dina bröst och dina önskemål.

Vad kostar en bröstförminskning?

Vad som påverkar priset är till exempel ingreppets omfattning och teknik. Kontakta oss för att boka in en gratis konsultation för att se hur vi kan erbjuda dig bästa möjliga ingrepp.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 49 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2041 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

OPERATIONSTID

120-180 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP