AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

VÅRTGÅRDSPLASTIK

Vad är en vårtgårdsplastik?

Vårtgårdsplastik utförs för att korrigera vårtgården. Det kan innebära både att minska stora bröstvårtor eller förminskning av vårtgården, alternativt att man vill åtgärda indragna bröstvårtor.

Vad innebär inåtvända bröstvårtor?

Indragna eller inåtvända bröstvårtor beror på att körtelgångarnas bindvävsstråk är för korta. Därför sticker inte bröstvårtan ut från vårtgården. Inåtvända bröstvårtor kan vara medfött eller så kan det uppstå efter graviditet, amning, eller orsakas av en sjukdom eller snabb viktnedgång. Inåtvända bröstvårtor kan enkelt åtgärdas med ett ingrepp med lokalbedövning.

Vem lämpar sig för en vårtgårdsplastik eller åtgärd för inåtvända bröstvårtor?

Stor vårtgård kan ge estetiska besvär, och därför är det vanligt att de som lider av detta vill få mindre vårtgård. Till exempel kan graviditet och amning ge förstorade vårtgårdar som kan kännas besvärande. Känner man sig inte bekväm med sina vårtgårdar eller bröstvårtor kan detta åtgärdas med en operation.

Hur går en vårtgårdsplastik eller åtgärd för inåtvända bröstvårtor till?

Ingreppen görs med lokalbedövning. Vårtgårdsplastik går till så att man skär bort den yttre delen av vårtgården och syr sedan ihop för att få en mindre vårtgård. Inåtvända bröstvårtor åtgärdas genom att man skär bort ärrvävnad och bindvävsstråk som drar ner vårtan och sedan syr man upp vårtan för att säkra resultatet.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 14 900 SEK

NARKOS

+ 4000 SEK

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

OPERATIONSTID

45-60 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

fr 621 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

KONSULTATION

Kostnadsfri

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din  konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP