AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BRÖSTLYFT

Vad är ett bröstlyft?

Ett bröstlyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp för att ändra positionen på vårtgården och ge brösten ett föryngrat utseende och fastare form.

Vem lämpar sig för ett bröstlyft?

Många kvinnor lider av så kallade hängbröst eller känslan av små och tomma bröst. Efter graviditet och amning eller ökad ålder kan brösten förlora sin form och fasthet. Det kan orsaker till att man börjar fundera på ett bröstlyft.

Hur går ett bröstlyft till?

Ett bröstlyft går ofta till så att vårtgården flyttas upp på bröstet och bröstvävnaden under och intill flyttas om och hudöverskottet skärs bort för att ge bröstet en fastare och toppigare form. Ibland kan man kombinera ett bröstlyft med en bröstförstoring om man också önskar tillföra volym och storlek till brösten.

Vad kostar ett bröstlyft?

Kostnaden för ett bröstlyft kan variera beroende på storlek på brösten och vad man vill åstadkomma. Kombinationsingrepp med samtidig bröstförstoring påverkar också priset. På ACPK arbetar vi efter principen att maximera resultat och minimera ärr. Boka en gratis konsultation med våra plastikkirurger för att veta mer om hur vi kan erbjuda dig bästa möjliga ingrepp.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 47 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1958 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

OPERATIONSTID

90-120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP