AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

FETTSUGNING

Vad är fettsugning

Fettsugning är ett vanligt förekommande plastikkirurgiskt ingrepp där fettceller sugs ut från områden med hög andel fettvävnad i kroppsformande syfte.

Vem lämpar sig för en fettsugning?

Fettsugning är i sig inte ett viktnedgångsingrepp utan syftar till att förbättra och framhäva en slankare form och utseende för klienten. Trots träning är det många som upplever att de har svårt att förlora fettmängd i vissa specifika områden såsom till exempel höfter eller love handles, nedre buk och insida lår.

Hur går en fettsugning till?

En fettsugning kan utföras i lokalbedövning beroende på omfattningen av ingreppet. Plastikkirurgen börjar med att infiltrera/spruta in en blandning av lokalbedövning och adrenalinlösning med koksalt i området som ska fettsugas. Detta slår delvis sönder vävnaden, ger smärtlindring efter ingreppet och minskar risken för blödning. Därefter används specialanpassad och medicinskt klassad utrustning som suger ut fettcellerna.

Vad kostar en fettsugning?

En fettsugning kan utföras på ett litet område såsom hakan eller kring knän, liksom på stora områden som lår, mage och rygg. Priset speglar omfattning av ingreppet och huruvida det kombineras med ett annat ingrepp, såsom bröstförstoring eller ett kroppsformande ingrepp, till exempel lårplastik.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 14 900 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 621 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 60 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP