AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

DADDY DO-OVER

Vad är en Daddy do-over

En daddy do-over är ett samlingsnamn för kombinationsingrepp som vi erbjuder män som önskar återställa sin kropp till ett mer ungdomligt och fastare utseende. Ingreppen kan bestå av en kombination av bröstingrepp, kroppsformande ingrepp eller ansiktsingrepp.

Vem lämpar sig för en
Daddy do-over?

Du som känner att du inte längre känner igen din spegelbild och som trots träning har områden som du inte riktigt kan förändra.

Hur går en daddy do-over till?

Det finns inget generellt svar, utan vi på ACPK skräddarsyr vilka ingrepp som passar dig och dina behov och önskemål. Här gör vi en individuell bedömning och plan för vilka ingrepp som ska göras och i vilken ordning.

Vad kostar en daddy do-over?

En daddy do-over är svår att ge en prisbild på innan vi hunnit träffa dig och tagit fram ett skräddarsytt paket för just dig. Boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra plastikkirurger för att veta mer om hur just ditt ingrepp skulle skräddarsys för att passa dina behov, förväntningar och livsstil.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

på begäran.

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

räntefritt i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 120-240 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP