AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

UTSTÅENDE ÖRON

När kan man åtgärd utstående öron?

Många människor med utstående öron upplever svåra kosmetiska besvär av detta. Om man är själv motiverad till åtgärd så finns ACPKs plastikkirurger här för att hjälpa dig. Man kan opereras för utstående öron från 8 års ålder, men på ACPK utförs endast ingreppet på patienter som är 16 år eller äldre.

Hur går ingreppet till?

De allra flesta genomgå ingreppet i lokalbedövning. Det går såklart bra att vara sövd om man så önskar. Övergripande så finns det två olika operationstekniker för utstående öron. Det finns ett minimalinvasivt ingrepp där man applicerar ett clips över brosket som sedan formar om örat och så finns det ett kirurgisk alternativ där man avlägsnar en bit av huden bakom örat och formar om brosket med hjälp av suturer och slipning av örats brosk. Vilken teknik som lämpar sig bäst för just dig bestäms tillsammans med din plastikkirurg vid din kostnadsfria konsultation.

Vad kostar en öronplastik?

Öronplastik kostar från 25 000 kr i lokalbedövning för båda öronen.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 25 900 SEK

NARKOS

+ 4000 SEK

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1079 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

OPERATIONSTID

Optid 30- 60 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP