AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

LIPÖDEM

Vad är lipödem?

Lipödem är en kronisk störning i fettvävnaden där de ytliga mindre lymfkärlen, blodkärlen och nerverna är påverkade. Vid sjukdomens utbrott ökar kroppens fettceller i storlek och personen ökar i omfång framförallt över rumpa, höfter och lår. I ett senare stadium kan även armarna påverkas.

Vem lämpar sig för åtgärd av lipödem?

Lipödem drabbar i stort sett endast kvinnor och bryter oftast ut i samband med hormonförändringar som till exempel pubertet, barnafödande eller menopaus. Lipödem är extremt ovanligt hos män. Uppvisar du symtom på lipödem kan vi erbjuda dig behandling med fettsugning av den sjuka fettvävnaden.

Hur går en åtgärd för lipödem till?

Behandling är framförallt baserad på extensiv fettsugning av det drabbade området/områdena. Denna fettsugning är betydligt mer omfattande än vid en vanlig kroppsformande fettsugning och kan ofta behöva upprepas flertalet gånger.

Vad kostar en åtgärd för lipödem?

På ACPK behandlar vi lipödem från 75 000 kronor.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 75 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

räntefritt upp till 60 000 SEK

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 90-180 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP