AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BBL

Vad är en BLL?

BBL, Brazilian Butt Lift, är ett plastikkirurgiskt ingrepp som syftar till att öka volymen och förändra formen på rumpan för att bli mer fyllig och rund.

Vem lämpar sig för en BBL?

Kvinnor med fettdepåer på andra områden av kroppen som önskar en större rumpa med mer put eller kurvigare former skulle kunna vara aktuella för en BBL.

Hur går en BBL till?

En BBL är ett stort plastikkirurgiskt ingrepp som kan medföra stora risker. I USA där BBLs popularitet ökat dramatiskt har allvarliga fall av fettemboli inträffat. Det skulle kunna förklaras som fettproppar i blodbanan som kan vara livshotande. Boka en gratis konsultation med din plastikkirurg på ACPK i dag för att få mer information om ingreppet och dess risker.

En BBL börjar med att plastikkirurgen utför en stor fettsugning kring midjan, buken, lår och rygg. Därefter sprutas samma kroppsegna fett in ovanför rumpmuskeln.

Vad kostar en BBL?

På ACPK kostar en BBL från 65 000 kronor.

Vilka risker finns med BBL?

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 65 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2708 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP