AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BELKYRA

Vad är Belkyra?

Belkyra är ett godkänt läkemedel som används för att smälta bort fettceller som finns under hakan och som ger upphov till en så kallad dubbelhaka.

När kan man göra en behandling med Belkyra ?

Om man lider av överskottsfett under haken som ger upphov till nedsatt självkänsla eller självbild, men samtidigt vill man inte genomgå en stor kirurgisk operation, då är Belkyra det självklara valet för dig.

Hur går en behandling med Belkyra till?

Behandlingen görs på vår klinik utan narkos av våra plastikkirurger. Din plastikkirurg kommer injicera små mängder av läkemedlet i området där du har besvär. Behandlingen tar ca 15-20 minuter och du går hem samma dag. Resultaten ser du efter några veckor.

Vad kostar en Belkyrabehandling?

En behandling kostar 9500 kronor. Oftast behöver man upprepa behandlingen 2-3 gånger med ett par veckors mellanrum. Man får inte överskrida 6 behandlingstillfällen. Antalet behandlingstillfällen bestäms efter din konsultation och kan skilja sig åt mellan person till person. Vi erbjuder paketpriser vid mer än 1 behandlingstillfälle!

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 9500 SEK

NARKOS

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

med Klarna!

TILLBAKA PÅ JOBB

samma dag

OPERATIONSTID

30-45 min

ÅTERBESÖK

efter behov

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP