AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

BRÖSTFÖRSTORING HYBRIDINGREPP

Vad är en bröstförstoring med hybridingrepp?

Hybridingrepp innebär att utöver att man sätter in bröstimplantat utför man en fettsugning av tex magen och återanvänder kroppens egna fettceller i området kring implantatet.

Vem lämpar sig för en bröstförstoring med fett?

Ett hybridingrepp är lämpligt för personer med mycket tunn vävnad över sina bröst och där man vill åstadkomma en mer naturlig känsla över brösten. Hybridingreppet hjälper också till att skapa en mer naturlig övergång i kanten mellan implantat och bröstvävnad.

Hur går en bröstförstoring med hybridteknik till?

När det kommer till bröstimplantat pratar man ofta om textur, form och storlek. Inom ramen för textur kan man vanligtvis välja mellan släta eller texturerade implantat. Valet av textur kan till exempel påverka implantatets rörlighet i bröstet. Formen på implantaten har antingen en rund, droppformad eller specialbeställd form. Beslutet om form handlar mycket om bröstets naturliga form; önskar man mer volym i övre delen av bröstet, då lämpar sig runda implantat bättre medan droppformade implantat ger mer fyllighet i den nedre delen av bröstet. Storlek handlar om hur man önskar fylla ut bröstet till önskad volym och samtidigt ha ett jämnt och tilltalande utseende på bröstkorgen.

Ingreppet sker alltid under narkos, vilket betyder att du sover genom hela ingreppet och vaknar på vår uppvakningsavdelning när operationen är klar. Själva ingreppet tar ungefär 1-2 timmar och går till så att plastikkirurgen skapar en ”ficka” där bröstimplantat ska hamna. Fickan kan skapas under bröstkörteln eller delvis under bröstmuskeln, beroende på hur din kropp och dina bröst ser ut. På ACPK arbetar vi alltid efter att minimera ärr efter en bröstförstoring. Efter att implantatet är på plats sker fettsugning av önskat område (tex mage, flank eller lår). Fettcellerna tvättas rena och anlägges sedan kring implantaten i ett särskilt matrixformat mönster.

Vad kostar en bröstförstoring med fett?

Det som Hybridingrepp kostar från 54 000 SEK. Det som kan påverka priset är om man har önskemål om särskilda implantat utanför vårt ordinarie utbud. Även din BMI (Body Mass Index) kan påverka priset. Vidare har det en viss betydelse om man önskar en mer omfattande fettsugning i samband med ingreppet. På ACPK tummar vi aldrig på din trygghet och säkerhet. Den ska alltid vara prioriterad och aldrig kosta dig något extrapåverkar priset är hur mycket fett, det vill säga hur mycket volym man vill tillföra brösten. Ingreppet kan också kombineras med implantatkirurgi och blir då ett hybridingrepp där implantaten ger mycket av volymen medan fettransplantationen jämnar ut konturer och fyller ut med volym där implantatet inte når.

Vilket bröstimplantat ska jag välja?

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 54 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2250 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

OPERATIONSTID

ca 90-120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP