AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

FACIAL FEMINIZATION

Vad är en Feminiserande injektionsbehandling?

En feminiserande ansiktsbehandling har som mål att framhäva kvinnliga drag hos en person som tillskrivits manligt kön vid födseln. Det finns många drag i ansiktet och på halsen som anses vara mera kvinnliga, exempelvis runda kinder, liten under- och överkäke, lågsittande hårfäste, liten näsa, konvexa ögonbryn och konvex panna, precis som det finns mera maskulina drag. Beroende på dina önskemål och din anatomi kan vi erbjuda dig olika behandlingar. Resultaten kan uppnås med hjälp av botox, fillers, trådlyft, Belkyra och kemisk peeling. Vi på ACPK använder oss av olika material för att uppnå ett optimalt resultat för just dig.

Vem lämpar sig för Facial Feminization Treatment?

Denna typ av kombinationsbehandling lämpar sig bäst för individer (män som kvinnor) som på ett naturligt och nästintill komplikationsfritt sätt vill framhäva kvinnliga drag i ansiktet och på halsen.

Hur går en Facial Feminization behandling till?

Vid första besöket träffar du din plastikkirurg som gör en noggrann analys av ditt ansikte och lägger upp en behandlingsplan. I majoriteten av fallen består behandlingarna av:
1. Botox för att minimera rynkor i huden, höja munvinklarna, höja ögonbrynen (främst den yttre halvan) samt göra käkvinkeln mindre och mjukare i sin form.
2. Fillers för att ökad volym i läpparna, kinderna och tinningarna. Med fillers kan näsryggen göras smalare och nästippen höjas. Dessutom kan till viss mån näsans utseende i profil ändras; antingen kan den bli rak eller ännu hellre skapa en nedåtsluttande backe som går upp igen vid nästippen.
3. Trådlyft används främst för att höja ögonbrynen ytterligare, få ett litet midface-lift och bli kvitt eventuella marionettlinjer. Med trådlyft kan också uden på halsen stramas åt.
4. Belkyra används när det finns överskott av fett under hakan, det vill säga en dubbelhaka. Belkyra förstör fettcellerna och gör att fettet där belkyra används försvinner helt och hållet.
5. Deep peeling gör att hudens yttersta lager fräts bort och återbildas igen efter 7–10 dagar. Detta resulterar i att nästan alla smårynkor försvinner.

Vad kostar en Facial Feminization behandling?

Priset är från 24 900 kronor. Vilka områden som ska behandlas och hur mycket respektive område ska behandlas avgör priset.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 24 900 SEK

NARKOS

nej

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1038kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

samma dag

OPERATIONSTID

15-45 min

ÅTERBESÖK

efter behov

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP