AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

FACIAL MASCULINIZATION

Vad är en Masculiniserande injektionsbehandling?

En maskuliniserande ansiktsbehandling har som mål att framhäva manliga drag hos en person som tillskrivits kvinnligt kön vid födseln. Det finns många drag i ansiktet och på halsen som anses vara mera manliga och beroende på dina önskemål och din anatomi kan vi erbjuda dig olika behandlingar. Resultaten kan uppnås med hjälp av botox, fillers, trådlyft, Belkyra och kemisk peeling. Vi på ACPK använder oss av olika material för att uppnå ett optimalt resultat för just dig.

Vem lämpar sig för en facial masculinization?

Denna typ av kombinationsbehandling lämpar sig bäst för individer (män som kvinnor) som på ett naturligt och nästintill komplikationsfritt sätt vill framhäva manliga drag i ansiktet och på halsen.

Hur går en Facial Masculinization behandling till?

Vid första besöket träffar du din plastikkirurg som gör en noggrann analys av ditt ansikte och lägger upp en behandlingsplan.

Vad kostar en Facial Masculinization behandling?

Priset är från 24 900 kronor. Vilka områden som ska behandlas och hur mycket respektive område ska behandlas avgör priset.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 24 900 SEK

NARKOS

nej

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1038kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

samma dag

OPERATIONSTID

15-45 min

ÅTERBESÖK

efter behov

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP