AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

GYNEKOMASTI fettsugning+excsion

Vad är gynekomasti?

Gynekomasti innebär en bröstutveckling hos män som liknar den hos kvinnor. Enkelt förklarat handlar det alltså om att män får så kallade mansbröst eller man boobs. Orsaker till tillståndet är till exempel övervikt eller medicinska orsaker.

Vem lämpar sig för en operation för gynekomasti?

Många män har en abnormal bröstkörtelutveckling som startar redan i puberteten. Vissa lever länge med detta trots att det kan ha negativ påverkan både fysiskt och psykiskt. Då kan det finnas anledning att förminska brösten med en kirurgisk behandling.

Hur går en operation för gynekomasti till?

Det finns två vägar att gå gällande ett ingrepp för att minska storleken på mannens bröst. Antingen kan plastikkirurgen enbart fettsuga kring brösten alternativt inkluderar ingreppet både fettsugning och att bröstkörteln tas bort manuellt. I samband med ingreppet försöker plastikkirurgen även framhäva bröstmuskulaturen med fettsugning runt bröstkorgen.

Vad kostar en åtgärd för gynekomasti?

En åtgärd för gynekomasti för båda brösten kostar från 35 000 SEK. Krävs ett utökat ingrepp för att ta bort bröstkörteln kan det tillkomma en kostnad för detta.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 39 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 1625 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 90 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP