AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

IMPLANTAT UT eller BYTE

Vad är ett implantatbyte eller uttag av implantat?

Alla implantat har en viss livslängd. Med rätt teknik och implantat från början kan denna tid förlängas. Kapselbildning, implantatruptur eller en önskan om större eller mindre implantat är vanliga orsaker till implantatbyte. I sällsynta fall önskar även klienter att tidigare inopererade implantat endast tas ut.

Vem lämpar sig för ett implantatbyte eller uttag?

Det är inte helt ovanligt att man vill ändra storleken på sina implantat, och då kan det vara lämpligt med ett implantatbyte. Det kan både gälla att minska storleken på implantat, eller att använda sig av en större storlek. Ibland kan det behövas göra ett implantatbyte på grund av att problem uppstått med sina tidigare implantat. Till exempel kan kapselbildning uppstå där bröst med implantat efter några år ändrar form, blir hårdare och får ett annat utseende. Ibland kan bröstet svullna upp på grund av ökad sårvätska och man måste då utesluta BI-ALCL, en blodsjukdom som man sett är vanligare hos människor med implantat. Vissa kan också känna sig missnöjda efter en operation på annan klinik och önskar ACPKs hjälp att korrigera tidigare ingrepp med ett implantatbyte.

Hur går ett implantatbyte/uttag till?

Ingreppen utförs likt en bröstoperation i narkos. Plastikkirurgen försöker att i möjligaste mån använda sig av tidigare ärr, men vid ett implantatbyte är det vanligt att man väljer ett nytt skikt för det nya implantatet.

Vad kostar ett implantatbyte/uttag?

Om du tidigare är opererad vid ACPK kan ditt ingrepp ingå i priset, läs mer om dina garantier på vår sida Trygg & Säker. Är du opererad på annan klinik så påverkar det ditt pris beroende på vilket typ av ingrepp du önskar och vilket ingrepp du tidigare genomgått. Varje ingrepp skräddarsys efter just dig varför det är svårt att ge ett pris utan först en gratis konsultation hos en av våra plastikkirurger.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 22 900 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

OPERATIONSTID

60 min

ÅTERBESÖK

Minst 3 återbesök

fr 1183 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

1-2 veckor

KONSULTATION

Kostnadsfri

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din  konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP