AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

JOYbyMotiva

Vad är JOYbyMotiva

Med JOYbyMotiva kan vi som exklusiv partner erbjuda våra klienter en ny exklusiv nivå av bröstförstoringar. Konceptet inkluderar deras Ergonomix2 implantat som med sin naturliga mjuka textur och form ger en förvandling som är naturlig men som både känns och syns. Med JOYbyMotiva får du som klient också en unik trygghetsgaranti.

Vad är Ergonomix2

Ergonomix2 är det senaste bröstimplantatet från Motiva. Truemonobloc+ teknik skapar ett multi-level system som förenar implantatet och möjliggör ökad elasticitet och därmed möjliggörs Motiva MinimalScar. Med förbättrad säkerhet och mjukare känsla har man höjt ribban för hur en bröstförstoring ska kännas och synas.

Vad ingår i JOYbyMotiva

I detta exklusiva paket ingår allt som behövs för att din resa som klient ska underlättas och kännas trygg. Detta inkluderar Ergonomix2, BröstBH, Motiva Woman's Choice-Program som ger ekonomiskt stöd om du i framtiden önskar avlägsna implantaten.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 55 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2291 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

2-4 veckor

OPERATIONSTID

45-60 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP