AKADEMISKT CENTRUM

släpp fram din inre skönhet

plastikkirurgi

AKADEMISKT CENTRUM

LÅRPLASTIK

Vad är en lårplastik?

En lårplastik är ett plastikkirurgiskt ingrepp där man skär bort överskottshud och underhudsfett från insidan av låren.

Vem lämpar sig för lårplastik?

Kraftig viktnedgång, graviditet och ändrad fettfördelning på kroppen med åldern kan skapa ett missnöje över utseendet av låren. Många kan också uppleva svårigheter med fysisk aktivitet. Då kan lårplastik avhjälpa besvären.

Hur går en lårplastik till?

Under en lårplastik är du sövd och plastikkirurgen skär bort överskottshud och underhudsfett med plastikkirurgisk teknik för att maximera resultaten och minimera ärren. Ibland är det fördelaktigt att i samband med lårplastiken utföra en fettsugning i området.

Vad kostar en lårplastik?

En lårplastik kostar från 54 000 kronor hos ACPK. I detta ingår fettsugning i området för att förenkla ingreppet. Önskas en extensiv fettsugning sker det till en extra kostnad. Boka din gratis konsultation med en av våra plastikkirurger för att få mer information om lårplastik och hur vi kan skräddarsy ingreppet efter dina behov.

Mejla oss

Ring oss

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

PRIS

fr 54 000 SEK

NARKOS

ingår

GARANTIER

TRYGG&SÄKER ingår

fr 2250 kr/m i 24 månader

TILLBAKA PÅ JOBB

4-6 veckor

OPERATIONSTID

Optid 120 min

ÅTERBESÖK

Minst 4 återbesök

3D fotografering med Crisalix Virtual Aesthetics

I samarbete med Crisalix har vi den unika möjligheten att erbjuda dig en gratis 3D fotografering inför ditt ingrepp. Med hjälp av den senaste tekniken inom 3D fotografering kan vi sedan demonstrera resultaten som du kan uppnå oavsett tänkt ingrepp. Detta är ytterligare ett verktyg som vi kan erbjuda för att skräddarsy ett ingrepp just för dig.

Allt detta ingår i din kostnadsfria konsultation. Boka din tid idag!

VÅRA MEST POPULÄRA INGREPP