top of page

STARTEN

Det började med dig

Akademiskt Centrum Plastikkirurgi grundades för att erbjuda dig som klient en ny, förbättrad och skräddarsydd resa från det att du börjar söka information, via konsultationen med din plastikkirurg, genom ingreppet och omhändertagandet efter ett ingrepp. Vi vill erbjuda dig något mer än andra kliniker.

 

2020 började resan. Två plastikkirurger från Karolinska universitetssjukhuset startade ACPK för att de såg behov av ett nytänk inom den estetiska kirurgin. När andra fastnat i gamla metoder, följer vi vetenskapligt underlag och moderna metoder för plastikkirurgiska ingrepp.

​Välkommen till en trygg och säker klinik. Välkommen till ACPK.

STARTEN - VISIONEN - MÅLET

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

Ring oss

tfn 020 899 111

Mejla oss

VISIONEN

Ut med det gamla, in med det nya

Det är dags att förnya och förhöja kvaliteten i den vård som ges inom estetisk kirurgi. Vår verksamhet bygger på att inkludera klienten i planering, genomförande och uppföljning i varje ingrepp. Det är din kropp, men vi gör det här tillsammans.

 

Operationer ska ske i trygg och säker operationsmiljö. Konsultation och mottagning ska ske i en trygg miljö där diskretion, patientsäkerhet och individanpassade lösningar ligger i fokus.

 

Det är dags för något nytt. Det är dags för ACPK.

MÅLET

Nöjd klient, nöjd plastikkirurg

Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar – i alla steg i processen. Om vi inte tror oss kunna leverera det så kommer vi att hänvisa dig till en kollega som vi tror kan det. Vi gör ingrepp för att vi tror att vi kan hjälpa dig att nå – och förhoppningsvis överträffa – dina förväntningar.

 

Akademiskt centrum ska stå för ett tryggt och säkert alternativ där vi ser individen och de särskilda förutsättningarna som finns hos varje enskild klient.

HITTAR DU VAD DU SÖKER?

bottom of page