top of page

TRYGG & SÄKER

vid Akademiskt Centrum

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

TACK FÖR ANMÄLAN!

Ring oss

tfn 020 899 111

Mejla oss

 

EN UNIK, HELTÄCKANDE TRYGGHETSGARANTI. GRATIS.

FÖRSTÅS.

HITTAR DU VAD DU SÖKER?

TRYGGHET

Din trygghet är central i vår verksamhet. Den ska inte kosta något extra. Vi arbetar för att erbjuda marknadens bästa trygghetsgaranti. Helt unik och helt gratis.

Tillgänglighet

Vi finns här för dig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Välkommen på 1, 2, 3, ja antalet konsultationer innan du beslutar dig om ett ingrepp är upp till dig. Först när det känns rätt går vi vidare tillsammans. Har du genomgått ett ingrepp hos ACPK kan du känna dig trygg i att vi aldrig är längre än ett samtal bort.

Fråga runt

Det är viktigt att du som klient känner förtroende för oss. Vi jobbar hårt för att förtjäna det och vi ser gärna att du träffar olika plastikkirurger på olika kliniker innan du väljer vem som får det stora ansvaret att ta hand om just dig. Ta din tid, stressa inte, och välj en specialistutbildad plastikkirurg som du känner förtroende för.

Ångerrätt

Om du av någon anledning inte kan genomgå ditt ingrepp på planerat datum hjälper vi till att hitta ett nytt eller avvakta tills du är redo på nytt. Du får 100 procent av dina pengar tillbaka vid avbokning fram till 21 dagar innan operationen. Därefter dras en administrativ kostnad på 30 procent för att täcka våra kostnader.

Garanti

Vi erbjuder ingrepp som vi vet har effekt. Därför kan vi stå för det vi gör och också utlova en garanti som ger dig trygghet i ditt beslut. Kortfattat har vi en garanti som innefattar att vi hjälper dig i mål, utan extra kostnader, utan massa tjafs. Det gör oss unika.

SÄKERHET

Din säkerhet är viktig för oss. Vi lyfter därför våra ansträngningar ett snäpp högre på alla nivåer för att leverera säkra ingrepp.

Säkerhetsrutiner

Ett ingrepp hos ACPK innebär ett ingrepp utfört i en korrekt byggd operationssal med adekvata ventilationssystem och nödutrustning. Minutiösa åtgärder och protokoll följs för att säkerställa sterilitet och renlighet vid ett ingrepp. Våra säkerhetsrutiner innefattar:

 • No-touch-princip på alla implantat.

 • Keller Funnel eller motsvarande vid samtliga bröstförstoringar med implantat.

 • Täckning av vårtgård vid tvätt.

 • Antibiotika innan, under och efter ingreppet vid behov.

 • Blödningskontroll.

 • Sterila tvättrutiner.

 • Medicinska förband.

 • Specialiserade kompressionskläder.

 • Korrekt snittföring för att undvika infektion.

 • Atraumatisk dissektion.

 • Spolning av implantatficka.

 • Tidsoptimering.

 • Hudförslutning i lager.

 • Undviker dränage.

Vi opererar inte alla

ACPK vill hjälpa så många som möjligt. Säker kirurgi innebär dock att vi inte kan erbjuda våra tjänster om vi bedömer det medicinskt kontraindicerat att utföra ingreppet. Det kan röra sig om klienter med hjärtsjukdom, pågående rökning, obesitas (BMI >35) eller andra försvårande faktorer. Då hjälper vi dig istället till en universitetsklinik mer lämpad att pröva ärendet. Detta görs för att våra ingrepp är relativt riskfria, men vissa bakomliggande tillstånd kan skapa onödigt höga risker för dig som klient. Ibland uppstår det även situationer där plastikkirurgen inte upplever sig kunna leverera mot klientens förväntningar. I dessa fall rekommenderas betänketid och en ny medicinsk bedömning hos en kvalificerad kollega.

Hör vår plastikkirurg Sayid Zommorodi berätta mer om vår trygghetsgaranti Trygg & Säker och läs mer om hur vi säkerställer en Trygg & Säker upplevelse hos oss på Akademiskt Centrum Plastikkirurgi här nedan. 

bottom of page